IndustriŽle montage

De door ons gefabriceerde producten worden on-site gemonteerd door onze eigen montageploeg. Ons team verzorgt het demonteren en monteren van fabrieksinstallaties, productie-eenheden, leidingwerk en alle voorkomende werkzaamheden, die noodzakelijk zijn om uw project tot een succes te brengen. Dit succes wordt mede veroorzaakt door de grote ervaring van onze montageploeg opgedaan tijdens zeer diverse projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers.

Aanpassingen van gebouwen, vloeren, wanden en dragende delen zijn vaak onderdeel van de klus, waarbij de statische berekeningen van beton- en staalbouw door Howicon uitgevoerd kan worden. Hierbij staat het veilig werken bovenaan. Iedereen van de montageploeg is VCA gecertificeerd, gecertificeerd voor het werken met lage druk flenzen en in het bezit van een hijscertificaat en een heftruck veiligheidsbewijs.

Een van de sterke eigenschappen van onze ploeg is het vermogen om ter plekke oplossingen te bedenken en de klus tot een optimaal resultaat te brengen.