Maintenance

Howicon is ook uw partner in het industriële onderhoud.  Wij assisteren onze klanten bij het uitvoeren hiervan. Dit kan op regiebasis als ook op turn-key basis.

Monteurs van diverse niveau`s zijn beschikbaar voor ondersteuning van uw technische dienst en maintenance van industriële productie installaties. Onze medewerkers zijn flexibel, klantgericht, probleemoplossend en breed inzetbaar.
Een goede communicatie tussen ons vast aanspreekpunt, uw bedrijf en ons geplaatst personeel is onze garantie voor een betrouwbare samenwerking.

Aan de vraag van de markt zullen wij voldoen door onze monteurs breed op te leiden naar het profiel dat de klant van ons verlangt. Om dat te kunnen bereiken zullen de signalen uit het bedrijfsleven vertaald worden naar een beleid dat aansluit op de hedendaagse eisen van de markt.

Wij streven naar langere partnerschappen met bedrijven die maintenance hoog in het vaandel hebben staan. Graag denken wij met u mee over oplossingen met eventuele hulp van de andere disciplines binnen Howicon.